Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αγγλόφωνη Ομάδα Αυτοβελτίωσης ;




Μερικοί από τους ανθρώπους που μ΄ επισκέπτονται παραπονιούνται ότι, ενώ ξέρουν Αγγλικά, έχουν πολύ λίγες ευκαιρίες να τα μιλήσουν. Έτσι, λίγο – λίγο τ΄ Αγγλικά τους ...σκουριάζουν.
Παράλληλα, μ΄ επισκέπτονται αλλοδαποί που τα Ελληνικά τους δεν τους επιτρέπουν να ενταχθούν σε μια ομάδα αυτοβελτίωσης.
Επίσης, υπάρχουν ψυχολόγοι και φοιτητές ψυχολογίας που δεν είχαν αρκετές εμπειρίες σε ομάδες οι οποίες να μιλάνε Αγγλικά.
Αυτές οι παρατηρήσεις με οδήγησαν στην ιδέα να δημιουργήσω μια Αγγλόφωνη ομάδα αυτοβελτίωσης η οποία θ΄ ασχολείται με τα προβλήματα των μελών, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τ΄ Αγγλικά τους.
Η ομάδα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 20 – 45. Βασική προϋπόθεση για να ενταχθεί ένα άτομο σ΄ αυτή την ομάδα είναι να το γνωρίζω. Γι΄ αυτό το λόγο με το άτομο αυτό θα χρειαστεί να έχουμε μια σύντομη ατομική συνάντηση ώστε να κρίνω αν του ταιριάζει η ομάδα. Φυσικά, η συνάντηση αυτή δεν έχει καμιά οικονομική χρέωση.
Σαν ημέρα συνάντησης προτείνω την Τετάρτη. Οι συναντήσεις θα είναι 7-9 μ.μ. Η ημερομηνία έναρξης θα είναι 12 ή 19 Μαΐου. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή. Μόλις μαζευτούν 6 άτομα η ομάδα θα ξεκινήσει.
Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη στο γραφείο μου (Κίου 9, Α. Γλυφάδα). Η χρέωση για κάθε συνάντηση θα είναι 35 Ε (χωρίς το ΦΠΑ). Για περισσότερες πληροφορίες:
210-96 52 336

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

What a coincidence!